Займемося в першу чергу м’якоттю свинини. М’ясо повинно бути в размороженном стані. М’ясо промиваємо одноразово під прохолодною водою, потім швидко обтираем його паперовим рушником насухо. Реалізуємо свинину на обробну дошку і гострим ножем нарізаємо на великі шматочки. М’ясну нарізку з свинини викладаємо в миску.
До м’ясних шматочках кидаємо необхідні спеції і сіль, додаємо томатну пасту, рослинне масло і гірчицю в заявленому кількості. Інгредієнти добре перемішуємо. Маринуємо з півгодини.
Цибулю нарізаємо великими півкільцями. Дно жароміцної форми трохи змащуємо олією, викладаємо цибульну нарізку.
На цибульну подушку покласти шматочки свинини. Форму з м’ясним вмістом накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин (t – 200 градусів).
Через півгодини фольгу прибираємо, шматочки свинини на цибулевої подушці запікаємо ще 20 хвилин.
Апетитна свинина на цибулевої подушці готова! Приємного всім апетиту!