Приготування даного страви вимагає невеликих зусиль і невеликих витрат часу. А результат порадує.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти.
Змішати насіння кардамону чорного, зеленого кардамону, насіння кмину, порошок манго, зіру, насіння пажитника, приправу для м’яса, каррі, насіння гірчиці.
Яблука очистити від шкірки і серцевини, перетерти разом з цибулею у блендері.
Розігріти вершкове масло в сковороді і обсмажити в ньому перетерті цибуля і яблука близько 3-5 хвилин помішуючи.
Потім додати змішані спеції і смажити ще близько 2 хвилин.
Потім додати сметану і смажити близько хвилини помішуючи.
Посолити, додати вершки, проварити соус близько 5 хвилин. Потім додати листя пажитника і розмарин. Проварити ще близько 2 хвилин.
Яловичину порізати довільно. М’ясо укласти в горщик, полити соусом і поставити в холодну духовку. Духовку включити на 180 градусів і залишити там горщик приблизно на півтори години.
Блюдо готове. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!