На шматку свинини зробити невеликі надрізи і нашпигувати шматочками часнику.
Змішати спеції на свій смак з крупною сіллю. У мене тут по 1 чайній ложці: велика сіль, суміш перців (чорний, білий, червоний), паприка, часник сушений, чебрець. Можна взяти готову приправу для м’яса. Далі, приготовану суміш рівномірно розсипати по дошці. І добре прокатати в неї шматок м’яса. Щоб суміш приправ рівномірно розподілилася по поверхні всього шматка.
Потім наливаємо в сковороду олію, розігріваємо. І м’ясо гарненько обсмажуємо з усіх боків. Нам потрібно запечатати всі соки. Повинна вийти ароматна, щільна кірочка з приправ. Плюс, під час смаження, приправи інтенсивніше віддадуть свої аромати. Шкода, що фото не передають запахи…
Після цього щільно загортаємо наше м’ясо в пекарську папір або фольгу. Відправляємо в розігріту духовку 230 градусів на 30 хвилин. Потім зменшуємо до 150 і забуваємо на 2 години. При такій температурі м’ясо не згорить і рівномірно пропечеться. А так як на ньому є захисна кірка, сік весь залишиться всередині. Дістаємо, даємо охолонути, нарізаємо.
Приємного апетиту!