Запечені кабачки, фаршировані помідорами і сиром

Запечені кабачки, фаршировані помідорами і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Кабачки помити, обсушити від вологи і розрізати навпіл. Выскрести середину, зробивши човники. Це дуже зручно робити чайною ложкою.


2. Цибулю, моркву і часник помити, очистити. Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на дрібній тертці. М’якоть кабачка нарізати маленьким шматочками.


3. Цибулю обсмажити на рослинному маслі до м’якості. Додати моркву, видавити часник і ще трохи загасити. Додати м’якоть кабачків.


4. Перець чилі нарізати маленькими шматочками. Помідори помити, нарізати кубиками.


5. Перець і помідори додати до цибулі з морквою і тушкувати до готовності. Посолити і поперчити.


6. Сир натерти на крупній тертці. Коли маса трохи охолоне додати сир і розмішати.


7. Отриманим фаршем начинити кабачки. Скласти в форму для запікання. Накрити фольгою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Потім зняти фольгу і запікати ще 15 хвилин, щоб кабачки трохи підрум’янилися.


8. Ось таке красиве і корисне блюдо з кабачків вийшло. Таке блюдо не соромно подати гостям на святковий стіл як гарячу закуску!