Запечені курячі кишеньки, фаршировані полуницею

Запечені курячі кишеньки, фаршировані полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Куряче філе розрізати уздовж навпіл, але не до самого кінця, так щоб утворився кишеню. Якщо філе дуже велике, то розрізати навпіл і зробити в кожній половинці такий же кишеньку. Посолити зверху і всередині.

2. Полуницю помити, обсушити і нарізати пластинами.

3. Вкласти полуницю в розрізи

4. І обмотати ниткою, щоб під час запікання, вона не вивалилася і кишеньки не розкрилися.

5. Підсмажити на розпеченій сковород на рослинній олії до появи рум’яної скоринки з усіх боків. Перекласти на деко і запекти в духовій шафі при 180 градусах 20-25 хвилин.

6. Коли кишеньки трохи охолонуть, розв’язати нитки.

7. Фаршировані курячі кишеньки з ягодами можна подати з гарніром або просто як гарячу закуску, нарізати кільцями. Приємного апетиту!