Запечені курячі ніжки в гірчично-медовому маринаді

Запечені курячі ніжки в гірчично-медовому маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яке блюдо займе так мало часу? 5-7 хвилин на підготовку, а потім лише поставити в духовку, курячі гомілки в гірчично-медовому соусі.

Покроковий рецепт

Підготуємо інгредієнти

Приготуємо маринад: змішаємо 1 столову ложку гірчиці,
1 чайну ложку меду,
1 чайну ложку соєвого соусу
1/2 чайної ложки бальзамічного оцту

Нам знадобляться курячі гомілки, візьмемо 8 штук.
Промиємо під проточною водою і промакнем паперовою серветкою, щоб прибрати надлишки вологи.
Далі солимо, перчимо

Поливаємо маринадом. Прибираємо в холодильник мінімум на півгодини, можна на 2-3 години, щоб вони добре просочилися.

Розігріваємо духовку на 200 градусів.
Викладаємо гомілки на деко

Закриваємо їх щільно фольгою.
Ставимо в духовку на 40 хвилин.
Після закінчення часу дістаємо, перевіряємо готовність, протикаємо виделкою, якщо сік світлий, значить готові.
Для рум’яної скоринки залишаємо гомілки ще на 5-7 хвилин у духовці.

Все, блюдо готове, можна подавати з гарніром, салатом
Приємного апетиту!