Запечені курячі окости в духовці

Запечені курячі окости в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дане страву можна подавати як самостійне або використовувати в доповнення до будь-якого гарніру.

Інгредієнти

стегенця курячі – 2 шт.
майонез – 100 гр.
універсальна приправа – 2 ч. л.

Як приготувати Запечені курячі окости в духовці

Скоро нагрянуть гості, а ви не знаєте, що поставити на стіл?
Вечеря з включенням курячого м’яса вважається легким, адже курка легко засвоюється і в ній міститься мала кількість жиру.

Покроковий рецепт


Майонез вилити в чашку, додати універсальної приправи, все з допомогою ложки ретельно перемішати.


Стегенця поділити навпіл, якщо дуже великий окіст, то на 3 частини. Беремо стегенця і змащуємо їх з усіх сторін отриманим соусом. Обвалені стегенця кладемо на деко, який заздалегідь змастили соняшниковою олією.

Деко з стегенцями кладемо в духовку заздалегідь розігріту до 220 градусів. Випікаємо 1 годину на середньому положенні.