Страва з овочів з фаршем виходить соковите, смачне, ситне і дуже корисне.

Інгредієнти
| картопля – 5 шт. | |
| цибуля – 2 шт. | |
| солодкий перець – 3 шт. | |
| баклажани – 1-2 шт. | |
| помідори – 5 шт. | |
| фарш яловичий – 300 гр. | |
| сметана, сіль, перець – за смаком для соусу |
Ідеальне блюдо для тих хто любить корисну їжу, і овочі, які запечені в духовці.
Покроковий рецепт

Для початку необхідно підготувати всі продукти: картоплю, цибулю, фарш, солодкий перець, помідори і баклажани.

Далі, змащуємо деко олією і викладаємо яловичий фарш.

Рясно посипаємо фарш порізаною цибулею. Попередньо цибулю потрібно трохи віджати, щоб пустив сік.

Далі викладаємо нарізаний кружальцями солодкий перець.

Потім нарізаємо кружечками помідори і також їх викладаємо поверх перцю. Періодично всі верстви трохи підсолюємо.

Далі потрібно підготувати баклажани. Для цього баклажан необхідно очистити від шкірки і нарізати тоненькими кружечками і також викласти поверх помідорів.

Далі чистимо картоплю нарізаємо її тоненькими скибочками, в мисці добре посолити і перемішати і потім вкладаємо поверх баклажанів.

Далі готуємо соус: сметану змішати з сіллю, перцем, гірчицею і соняшниковою олією, додати трохи води, щоб соус був рідкий.

Поливаємо соусом картоплю.

Накриваємо картопля фольгою і ставимо в духовку на 50 хвилин.

За 5 хвилин перед вимиканням фольгу варто зняти, ще трохи прожарити, посипати кропом і подавати на стіл.
Блюдо виходить дуже смачним і соковитим.
Такий обід ідеально підійде любителям овочів.
Всім приємного апетиту!
