Страва з овочів з фаршем виходить соковите, смачне, ситне і дуже корисне.
Інгредієнти
картопля – 5 шт. | |
цибуля – 2 шт. | |
солодкий перець – 3 шт. | |
баклажани – 1-2 шт. | |
помідори – 5 шт. | |
фарш яловичий – 300 гр. | |
сметана, сіль, перець – за смаком для соусу |
Ідеальне блюдо для тих хто любить корисну їжу, і овочі, які запечені в духовці.
Покроковий рецепт
Для початку необхідно підготувати всі продукти: картоплю, цибулю, фарш, солодкий перець, помідори і баклажани.
Далі, змащуємо деко олією і викладаємо яловичий фарш.
Рясно посипаємо фарш порізаною цибулею. Попередньо цибулю потрібно трохи віджати, щоб пустив сік.
Далі викладаємо нарізаний кружальцями солодкий перець.
Потім нарізаємо кружечками помідори і також їх викладаємо поверх перцю. Періодично всі верстви трохи підсолюємо.
Далі потрібно підготувати баклажани. Для цього баклажан необхідно очистити від шкірки і нарізати тоненькими кружечками і також викласти поверх помідорів.
Далі чистимо картоплю нарізаємо її тоненькими скибочками, в мисці добре посолити і перемішати і потім вкладаємо поверх баклажанів.
Далі готуємо соус: сметану змішати з сіллю, перцем, гірчицею і соняшниковою олією, додати трохи води, щоб соус був рідкий.
Поливаємо соусом картоплю.
Накриваємо картопля фольгою і ставимо в духовку на 50 хвилин.
За 5 хвилин перед вимиканням фольгу варто зняти, ще трохи прожарити, посипати кропом і подавати на стіл.
Блюдо виходить дуже смачним і соковитим.
Такий обід ідеально підійде любителям овочів.
Всім приємного апетиту!