Дрібно подрібнити молодий часник і зелений лук.
Посолити і приправити вимиті і висушені печериці. Перемішати і залишити маринуватися на чверть години.
Всипати зелень до грибів.
Подрібнити кропиву. Якщо вона досить немолода, можна обшпарити зелень окропом. Таким чином, вона стане м’якою і неколючої.
Додати кропиву до грибів. Всипати певну кількість сметани або ж додати вершкове масло.
Перемішати всі інгредієнти закуски і – відправити блюдо в духовку, виставивши температуру на 180 градусів. Готувати на зарум’янювання і м’якості печериць.
Подавати і ніжну смачну закуску з грибів з зеленню в сметані до столу. Це відмінне доповнення до картоплі або з гарніром з рису. Приємного апетиту!