Незвичайна подача у вигляді запеченого ананаса, фарширований рисом, беконом і солодким болгарським перцем
Інгредієнти
ананас – 1 великий | |
рис – 1 склянка | |
болгарський перець – 2 шт. | |
зелена цибуля – кілька пір’я | |
бекон – 100 г | |
горішки – жменька | |
сіль, спеції – за смаком |
Фарширований ананас – прекрасний варіант блюдо на кожен день і для званої вечері. Для його приготування вам знадобиться небагато інгредієнтів. Один великий ананас, рис, болгарський перець, зелена цибуля, бекон, горішки, сіль, спеції.
Покроковий рецепт
1. Ананас помийте, розріжте навпіл, виріжте середину. Частина м’якоті наріжте кубиками (інше можна пустити в салат або десерт).
2. Бекон наріжте невеликими шматочками.
3. Болгарський перець помийте, видаліть насіння з плодоніжкою, наріжте кубиками.
4. Обсмажте на сковороді до рум’яності бекон. Потім закиньте в сковороду болгарський перець, смажте ще 5 хвилин.
5. Додайте рис, воду, щоб приховувало рис і тушкуйте до напівготовності рису (приблизно 20 хвилин).
6. У напівготову рисову суміш додайте порізаний раніше ананас, зелень, січені горіхи, сіль, спеції за смаком
7. Перемішайте все і викладіть в половинки ананаса. Хвостик ананаса загорніть у фольгу, щоб при запіканні він не обвуглився і залишався красивим.
8. Духовку розігрійте до 180 градусів. Надішліть випікатися до готовності страви.
9. При подачі зніміть фольгу. Приємного апетиту!