1. Ананас помийте, розріжте навпіл, виріжте середину. Частина м’якоті наріжте кубиками (інше можна пустити в салат або десерт).
2. Бекон наріжте невеликими шматочками.
3. Болгарський перець помийте, видаліть насіння з плодоніжкою, наріжте кубиками.
4. Обсмажте на сковороді до рум’яності бекон. Потім закиньте в сковороду болгарський перець, смажте ще 5 хвилин.
5. Додайте рис, воду, щоб приховувало рис і тушкуйте до напівготовності рису (приблизно 20 хвилин).
6. У напівготову рисову суміш додайте порізаний раніше ананас, зелень, січені горіхи, сіль, спеції за смаком
7. Перемішайте все і викладіть в половинки ананаса. Хвостик ананаса загорніть у фольгу, щоб при запіканні він не обвуглився і залишався красивим.
8. Духовку розігрійте до 180 градусів. Надішліть випікатися до готовності страви.
9. При подачі зніміть фольгу. Приємного апетиту!