Запечений ананас, фарширований рисом і беконом

Запечений ананас, фарширований рисом і беконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Ананас помийте, розріжте навпіл, виріжте середину. Частина м’якоті наріжте кубиками (інше можна пустити в салат або десерт).

2. Бекон наріжте невеликими шматочками.

3. Болгарський перець помийте, видаліть насіння з плодоніжкою, наріжте кубиками.

4. Обсмажте на сковороді до рум’яності бекон. Потім закиньте в сковороду болгарський перець, смажте ще 5 хвилин.

5. Додайте рис, воду, щоб приховувало рис і тушкуйте до напівготовності рису (приблизно 20 хвилин).

6. У напівготову рисову суміш додайте порізаний раніше ананас, зелень, січені горіхи, сіль, спеції за смаком

7. Перемішайте все і викладіть в половинки ананаса. Хвостик ананаса загорніть у фольгу, щоб при запіканні він не обвуглився і залишався красивим.

8. Духовку розігрійте до 180 градусів. Надішліть випікатися до готовності страви.

9. При подачі зніміть фольгу. Приємного апетиту!