Запечений ананас з фаршем під сирною скоринкою

Запечений ананас з фаршем під сирною скоринкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо вам хочеться здивувати гостей або коханого, приготуйте це блюдо! Екзотично і дуже незвично. Запікається все в ананасі і подається теж в ньому. Інгредієнти всі доступні, єдине, в магазинах варто пошукати смачний ананас. Вибирати найкраще важкий плід, з не надто твердою шкіркою. Будь вм’ятини і плями на шкірці говорять про не правильному зберіганні ананаса і про його псування. Аромат ананаса повинен бути приємним. Спиртові нотки повинні бути відсутніми (їх наявність говорить про те, що ананас почав псується).

Процес приготування цієї страви не трудомісткий, знадобиться лише перекручене м’ясо – фарш. Все інше за перевагам: спеції, часник, сметана, сир… Кількість інгредієнтів розрахована на 2 порції. Про смак хвилюватися не варто, так як ананас чудово поєднується з м’ясними продуктами. Сподіваюся вам сподобається.

Покроковий рецепт