Запіканка з гарбуза і брюссельської капусти з грибами

Запіканка з гарбуза і брюссельської капусти з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Інгредієнти…

На вершковому маслі обсмажити до рум’яного кольору цибулю, нарізану півкільцями.

Додати нарізані гриби гливи (якщо ви не любите їх, додайте інші), посолити, смажити 10 хвилин.

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на брикети, обваляти в борошні, смажити на рослинній олії до золотистого кольору.

Гарбуз шаром викласти в вогнетривке блюдо, трохи посолити.

Зверху викласти брюссельську капусту (сиру), порізану навпіл, трохи посолити.

Наступний шар – гриби. Солити їх не треба, лише посипати приправою.

На дрібній тертці натерти сир, змішати його з молоком.

Молочно-сирну суміш викласти поверх грибів. Закрити блюдо кришкою (або фольгою), відправити в духовку на 25-30 хвилин. Запікати при температурі 180 С.

Приємного апетиту!