Основні інгредієнти: картопля, гриби, фарш індички, твердий сир, який плавиться.

Інгредієнти
| Картопля – 8-10 шт. | |
| Молоко – 1 стакан | |
| Вершкове масло – на смак в пюре | |
| Фарш з індички – 500-600 р. | |
| Сир твердий – 200-300 р. | |
| Яйце – 1 шт. | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
| Сіль,приправи – за смаком | |
| Гриби – 100г. будь за смаком | |
| Зелень – за смаком | |
| Майонез – 4-5 ст. л. |
Повноцінний вечерю, тефтелі з картопляним пюре. М’ясо індички вважається дієтичним, тому це блюдо менш калорійне порівняно з іншими видами фаршу, до того ж смак у тюфтельок виходить ніжним і дуже смачним. Плюс страв в духовці – економія часу, поки готується вечеря, можна займатися іншими справами. Щоб ще зменшити калорійність страви, купуйте сир з меншим відсотком жирності.
Покроковий рецепт

Готуємо спочатку картопляне пюре. Картопля очищаємо, моєму, варимо до готовності, робимо пюре з маслом і гарячим молоком.





Готуємо фарш. Змішуємо його з приправами і сіллю за смаком, натертим на тертці цибулею і яйцем.



Пюре накладаємо в глибоке деко, посипаємо зеленню, зверху викладаємо шар грибів.

Скачуємо невеликі тефтелі, укладаємо зверху на пюре. Відправляємо в розігріту духовку хвилин на 30.



Потім дістаємо, посипаємо тертим сиром, змащуємо майонезом і відправляємо назад в духовку ще на півгодини.





Готову запіканку розкладаємо по порціях, подаємо гарячою. Приємного апетиту!
