Обсмажуємо цибулю, після додамо до нього свинячий фарш, солимо за смаком, додаємо у фарш приправи, спеції, перець – хто що любить. Тушкуємо під кришкою до повної готовності м’яса.
Відварюємо макарони, солимо їх і залишаємо злегка недовареними. Відкидаємо макарони через друшляк.
Деко обмазуємо соняшниковою олією і викладаємо першим шаром макарони, далі макарони посипаємо тертим сиром, укладаємо шар з фаршу і промазуємо все сметаною.
Далі йде другий шар з макаронів і ще раз теплий сир.
Запіканка відправляється в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Запіканка відправляється в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Відокремлюємо білки від жовтків і жовтками обмазуємо верх запіканки і знову ставимо в духовку до утворення красивою золотистої скоринки.
Запіканка готова, приємного апетиту!