Знадобиться наступний набір продуктів:
Для відварювання спагетті, закип’ятимо достатню кількість підсоленої води. Вони не повинні бути переварені, час готування після закипання, 5 -7 хвилин.
Наріжемо великими брусочками ковбасу, вона у мене на половину з шинкою, обсмажимо їх на розпеченому маслі.
За допомогою дрібної терочки, натремо сир.
Щоб приготувати заливку в глибокій ємності змішуємо вершки, яйця і майонез, заправити спеціями і гарненько збити до однорідності.
Готові макарони потрібно злити, промити кип’яченою водою і з’єднати з готової заливкою, слідом відправимо підсмажену ковбасу і частину дрібно натертого сиру. Всю суміш перекладемо в форму, розподіляємо залишився сир по всій поверхні, зверху додамо спеції.
запікати не більше 20 хвилин
Духовка вже розігріта, відправляємо в неї вогнетривку форму.
Час приготування при t 175 – 180 °С не більше 20 хвилин, верх має трохи підрум’янитися.
Запіканка готова, я сподіваюся, що вона буде вам до смаку, а рецепт стане одним з улюблених.