Здобні булочки з цукром – Трояндочка

Здобні булочки з цукром – Трояндочка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Для прискорення процесу приготування перед початком приготувань включаємо духовку на 180 градусів.
Тепер, поки духовка розігрівається перейдемо до процесу приготування.
Насипати на стіл трохи борошна і викласти тісто з упаковки.
За допомогою качалки розкотити тісто до товщини як на фото, надавши листу овальну форму.
Для цього робимо руху качалкою від середини аркуша до його краю за годинниковою стрілкою.
Отриманий лист не повинен бути товстим, але і занадто тонким його робити не слід.


За допомогою пензлика(можна використовувати підручні засоби) нанести на тісто рівномірним шаром рослинне масло, обов’язково при цьому промазуючи краю.
Далі рівномірно посипати лист цукром.


Згорнути аркуш в трубочку.
В отриманій трубочці будуть нерівності і невеликі отвори. Їх необхідно “захищати”.


Отриману “ковбаску” потрібно розрізати.
Більш підходящим словом буде “розпиляти”, т. к. при різанні сильно тиснути на ніж не варто, щоб не прим’яти шматочок з одного боку.
Шматочки повинні вийде товстими.
Далі з однієї з боку необхідно щипком прибрати нерівності. Це буде нижньою стороною булочки.


Викладаємо булочки на деко, щоб вони не торкалися один одного.
В заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку ставимо деко і чекаємо 20-25 хвилин.
На 20й хвилині варто перевірити ступінь готовності, т. к. у всіх різні по потужності духовки.

Приємного апетиту!