Цей борщ готується без м’яса і без засмажки і тому корисніше,ніж класичний борщ.
Покроковий рецепт
Довести воду до кипіння і покласти буряк,натерту на тертці картоплю, нарізану кубиками
Після того, як Вода закипить додати тонко нашатковану капусту
Коли борщ знову закипить ,додати цибулю нарізану на четвертинки кільцями і моркву, натерту на тертці.
Зменшити вогонь до мінімуму і варити борщ близько 10 хвилин
Поки борщ вариться, потрібно зробити соус з томатної пасти, щоб борщ був більш червоним і насиченим . Потрібно змішати томатну пасту з лимонним соком, і коли борщ повариться 10 хвилин, додати соус в суп.
Далі додати зелень і дрібно нарізаний часник,дочекатися,коли борщ знову закипить і вимкнути вогонь.
Борщ готовий