М’ясо вимийте і поріжте на шматочки середніх розмірів.
Далі нарізаємо картоплю
Покладіть в каструлю м’ясо, заздалегідь замочену квасолю і картоплю і поставте спочатку на великий вогонь до закипання. Потім зменшіть і залиште готуватися на повільному вогні 40 хвилин (якщо квасолю заздалегідь була замоченная у воді, то вам вистачить 40 хвилин на приготування). Посоліть, поперчіть (все за смаком)
Поки наш борщ вариться нарізаємо цибулю і обсмажуємо його на сковороді.
Далі нарізаємо щавель і чекаємо поки звариться квасолю і картоплю. Картоплю можна спробувати розчавити виделкою або ложкою. Квасолю можна спробувати. Якщо все готове, то висипаємо в каструлю обсмажену цибулю і нарізаний щавель. Даємо закипіти, потім вогонь зменшуємо і 3-5 хвилин на повільному вогні даємо борщу дійти.
Подавати борщ краще зі сметаною і вареними яйцями. Приємного апетиту!