Цей соковитий і освіжаючий салат з хрустких огірочків і яблук рекомендується попередньо потримати сорок хвилин в холодильній камері, лише потім ставити на стіл.
Інгредієнти
великі яблука – дві штуки якого-небудь кисло-солодкі сорти | |
міцні свіжі огірки великі – дві штуки | |
свіжовіджатий сік лимонний – одна ст. ложка | |
сметана – 1/4 склянки | |
яблучний оцет – 2 столові ложки | |
мед – 1 столова ложка | |
морська сіль тонкомолота – за смаком | |
перець – за смаком |
Цей соковитий і освіжаючий салат з хрустких огірочків і яблук рекомендується попередньо потримати сорок хвилин в холодильній камері, лише потім ставити на стіл.
Покроковий рецепт
Промити необхідну кількість свіжих огірків, При необхідності почистити їх (якщо шкірка тверда), нарізати півкільцями.
Далі видалити серцевину у соковитих яблук. Нарізати яблука півкільцями, збризнути їх цитрусовим соком.
Зелену цибулю помити, нарізати дрібненько. Змішати в одній чашці огірки, яблука і зелений цибулька.
У будь глибокої невеликому посуді з’єднати залишилися компоненти, збити їх виделкою, потім приготовлену влити заправку в салатник з яблуками і огірочками.
Відправити приготований салат з яблук та огірків в холодильну камеру приблизно на сорок хвилин, потім в охолодженому вигляді подавати до столу.