Зелений салат з яйцями і перепелами

Зелений салат з яйцями і перепелами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Корисний дієтичний зелений салат з яйцями і перепелами.

Покроковий рецепт

1. Картоплю відваріть до готовності цілком, остудіть і почистіть.

2. Наріжте картоплю кільцями, обсмажте на олії до рум’яності.

3. Перепелині яйця відваріть, остудіть, почистіть, розріжте навпіл.

4. Перепели приправте спеціями, замотайте в фольгу і відправте в духовку до готовності.

5. Готове м’ясо перепелів відокремити від кістки, порізати шматочками.

6. Спаржу відваріть до готовності в злегка підсоленій воді.

7. Всю зелень гарненько промийте, підсушіть, цибулю дрібно порубаєте, листочки м’яти порвіть.

8. Всі інгредієнти змішайте: картопля, м’ясо перепілок, яйця, м’ята, цибуля шалот, шпинат і горошок. Заправте салат оливковою олією. За смаком посоліть, поперчіть і перемішайте. Подавайте до столу.