Корисний дієтичний зелений салат з яйцями і перепелами.
Покроковий рецепт
1. Картоплю відваріть до готовності цілком, остудіть і почистіть.
2. Наріжте картоплю кільцями, обсмажте на олії до рум’яності.
3. Перепелині яйця відваріть, остудіть, почистіть, розріжте навпіл.
4. Перепели приправте спеціями, замотайте в фольгу і відправте в духовку до готовності.
5. Готове м’ясо перепелів відокремити від кістки, порізати шматочками.
6. Спаржу відваріть до готовності в злегка підсоленій воді.
7. Всю зелень гарненько промийте, підсушіть, цибулю дрібно порубаєте, листочки м’яти порвіть.
8. Всі інгредієнти змішайте: картопля, м’ясо перепілок, яйця, м’ята, цибуля шалот, шпинат і горошок. Заправте салат оливковою олією. За смаком посоліть, поперчіть і перемішайте. Подавайте до столу.