Жульєн з соусом бешамель

Жульєн з соусом бешамель – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Жульєн – це класичне французьке закусочне блюдо. Традиційно, готується жульєн з соусом бешамель на молочній основі або вершках. Соус виходить смачним і пряним за рахунок чебрецю або гілочок розмарину і відмінно доповнює грибочки і курячу грудинку. Також, поверх бешамеля можна викласти кружальця моцарели або твердого сиру. Легке Блюдо, ситне, просте і дуже ніжне. Спробуйте приготувати таку французьку родзинку за класичним рецептом і ви здивуєтеся пряного і ніжному смаку жульєна. До того ж, страва абсолютно дієтичне, так як відсутня майонез і жирний сир.

Покроковий рецепт