Жульєн з соусом бешамель

Жульєн з соусом бешамель – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для страви. Курячу грудинку і печериці ретельно вимити, очистити цибулю.

Беремося за приготування соусу бешамель на жирному молоці. Також, можна використовувати жирні вершки. Розтоплене масло вилити в сотейник і поставити на вогонь. Додати борошно і обсмажувати до золотистого кольору.

Залити борошно молоком, додати чебрець, перець і сіль за смаком і готувати соус до загусання.

Нарізати куряче філе дрібним кубиком.

Нашаткувати печериці і половинку цибулини.

Відправити печериці обсмажуватися до готовності на вершковому маслі. Обсмажувати гриби потрібно для того, щоб не було багато вологи у жульене.

Викласти в горщик шар порізаного філе, а на філе висипати обсмажені гриби.

Залити бешамелем і додати столову ложку молока. Відправити жульєн в духовку на сорок хвилин при 180-200 градусах.

Подавати з пюре або рисом. Приємного апетиту!