Золотий гаспачо

Золотий гаспачо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Любителям холодних супів і всім хто не може стояти біля гарячої плити в спекотний день, а їсти хоче…
Інгредієнти розраховані на 3 порції

Покроковий рецепт

Помідори, перець (очистивши від насіння), цибуля, часник, огірки крупно нарізати. Закинути в блендер (трохи перцю і помідорів відкласти для прикраси), додати вершки і подрібнити до однорідної маси.

Додати оливкової олії.

Додати свіжовичавленого лимонного соку, листя селери. Посолити. Ще раз добре все збити.

Пюре перелити в каструлю і поставити в холодильник для охолодження (щонайменше на 1 годину).
Перед подачею суп розлити по тарілках, прикрасити різаними часточками помідорів, болгарського перцю, селерою і м’ятою. Присипати мигдалем.
Приємного апетиту!