Американський гарбузовий салат з інжиром і шпинатом

Американський гарбузовий салат з інжиром і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Американський гарбузовий салат з інжиром і шпинатом

Американський салат повний шпинату, інжиру, блакитного сиру, смаженої гарбуза і зацукрованих пеканов в бальзамічної заправці, що може бути дивовижніше і смачніше. Швидше записуйте унікальний рецепт.

200 грам шпинату;

30 грам свіжого інжиру;

20 мл оливкової олії;

10 грам меду;

100 грам гарбуза;

спеції;

30 грам горіхів пекан;

50 грам блакитного сиру;

оцет (бальзамічний);

1 грам діжонської гірчиці.

1. У невеликій ємності змішайте бальзамічний оцет, діжонську гірчицю, 1 столову масло з медом.

2. Приправте спеціями і добре збийте дресинг.

3. Духовку розігрійте до 200 градусів.

4. Гарбуз очистіть і наріжте шматочками. Скибочки гарбуза викладіть в один рівний шар на деко.

5. Збризніть з масою масла і меду.

6. Змішайте гарбуз, щоб вона рівномірно покрилася маринадом і приправити спеціями.

7. Підсмажте гарбуз не більше двадцяти хвилин. Вийняти з духовки і остудити до злегка теплим або кімнатної температури.

8. Покладіть шпинат у велику миску, зверху інжир, гарбуз, горіхи пекан і блакитний сир. Вилийте заправку на салат і перемішайте. Подавайте негайно.