Інгредієнти
Апельсин – 4 шт. | |
Соєвий соус – 20 мл | |
Бальзамічний оцет – 10 мл | |
Лимон – 1 зубчик | |
Імбир – 5 г | |
Часник – 3 г | |
Мед – 1 дес.л. |
Соуси відіграють велику роль в кулінарії. Вони роблять страви більш привабливими, приємними по консистенції, смаку і аромату. Допомагають урізноманітнити асортимент страв з одного і того ж сировини. Сонячна, апельсинова сальса додасть рибі особливий шарм.
Покроковий рецепт
Видавити сік з 4-х апельсинів або більше, щоб вийшло 100мл соку. Вилити в каструлю і варити, поки він не випарується в 2 рази.
Імбир очистити і дрібно порізати. Часник видавити через чеснокодавку або натерти на тертці. Кинути в вариться сік.
Туди ж кинути мед, соєвий соус, бальзамічний оцет.
В кінці кинути часточку лимона. Соус готовий. Його подають до риби в порційних соусниках або заливають їм рибу, викладену на тарілку.