Апетитне овочеве рагу з мясом

Апетитне овочеве рагу з мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо нарізати кубиками або брусочками середнього розміру.

У сковороду налити олію, розігріти і опустити в нього шматочки м’яса. Смажити на середньому вогні приблизно 7 хвилин.

У цей час підготувати моркву, цибулю й огірки. Моркву порізати брусочками, огірок – напів-кружальцями, ріпчасту цибулю – півкільцями.

Порізані овочі додати до м’яса і гасити на середньому вогні під кришкою.

Перець промити, очистити від насіння і порізати на кубики.

Покласти перець в сковороду до м’яса і овочів. Продовжувати тушкувати під кришкою.

Цвітну капусту (свіжу або заморожену) розібрати на дрібні частини.

Додати капусту до тушкованих овочів і м’яса. Перемішати.

Покласти очищений зубчик часнику. Закрити кришкою і тушкувати 3 хвилини.


Покласти томатну пасту і сметану. Перемішати і додати трохи води. Посолити і приправити спеціями. Тушкувати під кришкою 3 хвилини.


Зелень петрушки, кропу і зелений лук порубати ножем і відправити на сковороду.

Все перемішати, закрити кришкою і дати настоятися кілька хвилин.


Подавати в гарячому вигляді. Рагу відмінно поєднується з вареним рисом.