М’ясо нарізати кубиками або брусочками середнього розміру.
У сковороду налити олію, розігріти і опустити в нього шматочки м’яса. Смажити на середньому вогні приблизно 7 хвилин.
У цей час підготувати моркву, цибулю й огірки. Моркву порізати брусочками, огірок – напів-кружальцями, ріпчасту цибулю – півкільцями.
Порізані овочі додати до м’яса і гасити на середньому вогні під кришкою.
Перець промити, очистити від насіння і порізати на кубики.
Покласти перець в сковороду до м’яса і овочів. Продовжувати тушкувати під кришкою.
Цвітну капусту (свіжу або заморожену) розібрати на дрібні частини.
Додати капусту до тушкованих овочів і м’яса. Перемішати.
Покласти очищений зубчик часнику. Закрити кришкою і тушкувати 3 хвилини.
Покласти томатну пасту і сметану. Перемішати і додати трохи води. Посолити і приправити спеціями. Тушкувати під кришкою 3 хвилини.
Зелень петрушки, кропу і зелений лук порубати ножем і відправити на сковороду.
Все перемішати, закрити кришкою і дати настоятися кілька хвилин.
Подавати в гарячому вигляді. Рагу відмінно поєднується з вареним рисом.