Ароматний салат-коктейль з лемонграс та креветками

Ароматний салат-коктейль з лемонграс та креветками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У підсоленій киплячій воді до повної готовності відварити спочатку найбільш великі креветки, потім за допомогою шумівки викласти їх на блюдо і повністю остудити.

Всі пряні трави ретельно промити і тимчасово викласти їх на паперовий рушник, залишити, щоб вони підсохли, далі нарізати тоненькими кружечками стебло лемонграсу.

Що ж стосується свіжої зелені коріандру, зеленої цибулі та м’яти, то всю цю зелень порубати і з’єднати з подрібненим тайським чилі і лемонграс.

Перекласти в широкі коктейльні келихи рівними порціями відварені креветки, присипати їх ароматною зеленню і лемонграс, полити заправкою, приготовленою з кунжутного масла і лаймового соку, потім подавати до столу приготований салат-коктейль.