У підсоленій киплячій воді до повної готовності відварити спочатку найбільш великі креветки, потім за допомогою шумівки викласти їх на блюдо і повністю остудити.
Всі пряні трави ретельно промити і тимчасово викласти їх на паперовий рушник, залишити, щоб вони підсохли, далі нарізати тоненькими кружечками стебло лемонграсу.
Що ж стосується свіжої зелені коріандру, зеленої цибулі та м’яти, то всю цю зелень порубати і з’єднати з подрібненим тайським чилі і лемонграс.
Перекласти в широкі коктейльні келихи рівними порціями відварені креветки, присипати їх ароматною зеленню і лемонграс, полити заправкою, приготовленою з кунжутного масла і лаймового соку, потім подавати до столу приготований салат-коктейль.