Просте і швидке в приготуванні блюдо, яке здивує вас і ваших гостей
Інгредієнти
Авокадо – 4 шт. | |
Лимонний сік – 1/2 лимона | |
Яйця – 2 шт. | |
Огірок свіжий – 1 невеликий | |
Сир – 70 г | |
Тунець консервований – 1 банка | |
Майонез – за смаком | |
Сіль – за смаком та бажанням |
Дуже незвичайна подача салат в авокадо. Хоча сам салат зовсім звичайний і смачний.
*Кушается разом з “тарілочкою”
Покроковий рецепт
Для початку помиємо авокадо, разрежем його навпіл, видалити кісточку. Обов’язково збризніть авокадо лимонним соком, а то воно потемніє і страва вийде не красивим!
Потім готуємо начинку для нашого страви: відварюємо яйця в каструльці.
Яйця очищаємо ріжемо шматочками.
Сир нарізаємо невеликими кубиками.
Огірочок промиваємо та нарізаємо кубиками, такого ж розміру, що і сир.
Відкриваємо баночку тунця. Краще, якщо це буде кусковий тунець. Зливаємо рідину. Змішуємо всі інгредієнти. Заправляємо майонезом. Можна додати за смаком солі. Салат з фаршированим авокадо готовий! Ви можете сміливо подавати його на стіл.