Любите локшину, але хочете урізноманітнити меню? Приготуйте локшину по-азійськи, дуже смачно і не потребує особливих інгредієнтів.
Інгредієнти
локшина – упаковка рисова, арахісова або інша | |
соєвого соусу – половина склянки | |
арахісового масла – 30 мл | |
лука зеленого – пучок | |
перець мелений – за смаком | |
спеції, кунжутне насіння – за смаком |
Немає нічого простіше, ніж приготувати локшину по-азійському. Доповнить легкий і тонкий смак локшини аромат арахісу. Просте у приготуванні блюдо ви зможете відтворити, використовуючи наш рецепт.
Покроковий рецепт
Процес приготування:
1. Локшину залийте окропом (якщо це рисовий) і залиште на 5 хвилин, щоб вона набухла. Якщо звичайна, відварити за інструкцією.
2. Прогрійте сковороду з арахісовим маслом. Опустіть у неї локшину і добре розмішайте. Додайте соєвий соус і постійно розмішуючи, готуйте одну хвилину.
3. За цей час дрібно нарубаєте пучок зеленого цибулі. Додайте до локшині.
4. Готуйте локшину ще хвилину, після, приправте спеціями і присипте кунжутним насінням.