Азіатська локшина з арахісовим маслом і зеленою цибулею

Азіатська локшина з арахісовим маслом і зеленим цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Любите локшину, але хочете урізноманітнити меню? Приготуйте локшину по-азійськи, дуже смачно і не потребує особливих інгредієнтів.

Інгредієнти

локшина – упаковка рисова, арахісова або інша
соєвого соусу – половина склянки
арахісового масла – 30 мл
лука зеленого – пучок
перець мелений – за смаком
спеції, кунжутне насіння – за смаком

Як приготувати Азіатська локшина з арахісовим маслом і зеленою цибулею

Немає нічого простіше, ніж приготувати локшину по-азійському. Доповнить легкий і тонкий смак локшини аромат арахісу. Просте у приготуванні блюдо ви зможете відтворити, використовуючи наш рецепт.

Покроковий рецепт

Процес приготування:
1. Локшину залийте окропом (якщо це рисовий) і залиште на 5 хвилин, щоб вона набухла. Якщо звичайна, відварити за інструкцією.

2. Прогрійте сковороду з арахісовим маслом. Опустіть у неї локшину і добре розмішайте. Додайте соєвий соус і постійно розмішуючи, готуйте одну хвилину.

3. За цей час дрібно нарубаєте пучок зеленого цибулі. Додайте до локшині.

4. Готуйте локшину ще хвилину, після, приправте спеціями і присипте кунжутним насінням.