Баклажанна ікра гостра

Баклажанна ікра гостра – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Баклажани залити водою і зварити до готовності.

2. Цибулю промити, очистити, нарізати на шматки, часник також промити і очистити . У червоного перцю відрізати хвостики і розрізати на дві частини.


3. Баклажани, цибулю, часник і червоний перець скласти в чашу комбайна, додати рослинне масло і все збити. Можна прокрутити через м’ясорубку.

4. Викласти масу на сковороду, посолити, додати оцет і тушкувати 25-30 хвилин.

5. Ікра вийшла дуже навіть нічого – тільки дуже – дуже гостра. Так що якщо ви не великий любитель гострих страв, додати часнику та червоного перцю менше.