Бананові капкейки

Бананові капкейки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тістечка виглядають як маленькі тортики, так як завжди прикрашають кремом і різної кондитерської атрибутикою. В Америці до таких тістечком ставляться так само натхненно, як в Росії до великоднього куличу. Вершкове масло ні в якому разі не замінюється маргарином, яйця беруться найсвіжіші, а для аромату додають всілякі прянощі. Красиві капкейки привабливо виглядають у вітрини магазинів. Але ж ви і самі можете приготувати в домашніх умовах свої капкейки! Прикрасити можна, знову ж таки, за своїм смаком і розгулялася фантазії. В Інтернеті ви зможете зустріти безліч видів прикрас капкейків від вершкового або сирного крему, ганаша, глазурі, збитими вершками до звичайного прикраси капкейків марципановими фігурками. Прикрашають капкейки в залежності від події. Тісто трохи схоже на тісто для мафінів, з тим лише розходженням, що капкейки набагато солодше маффін, адже це міні торт! Капекейки з кремом чудово виглядають на дитячому святі. Вони виходять повітряні, ніжні і м’які. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 12 капкейків.

Покроковий рецепт