Банановий заварний крем без цукру

Банановий заварний крем без цукру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Банановий заварний крем з додаванням кориці і без цукру підійде для просочення тортів або в якості начинки для капкейків і тістечок

Інгредієнти

Банани – 2 шт.
Молоко – 250 мл
Крохмаль – 2 ст. л.

Як приготувати Банановий заварний крем без цукру

Ніжний, шовковистий, з яскраво вираженим смаком банана і просто неймовірним ароматом кориці – цей крем просто приголомшливий – ну хіба можна відмовитися від такого десерту. Таким кремом можна начиняти будь тістечка, змащувати торти. А можна просто взяти столову ложку і з’їсти прямо з каструлі! При всьому цьому він готується дуже швидко.

Покроковий рецепт

1. Крохмаль розвести в невеликій кількості молока.

2. Скласти в чашу блендера банани, молоко і крохмаль.

3. Збити. Я не додаю цукор, так як банани самі по собі дуже солодкі. Мені такий солодощі вистачає. Якщо Вам немає, то можете додати цукор або мед.

4. Перелити все в каструлю, додати корицю і варити на невеликому вогні, до тих пір, поки маса не загусне. Перелити в банку і можна зберігати кілька днів у холодильнику (якщо у Вас це вийде) ))).