Банановий заварний крем з додаванням кориці і без цукру підійде для просочення тортів або в якості начинки для капкейків і тістечок
Інгредієнти
Банани – 2 шт. | |
Молоко – 250 мл | |
Крохмаль – 2 ст. л. |
Ніжний, шовковистий, з яскраво вираженим смаком банана і просто неймовірним ароматом кориці – цей крем просто приголомшливий – ну хіба можна відмовитися від такого десерту. Таким кремом можна начиняти будь тістечка, змащувати торти. А можна просто взяти столову ложку і з’їсти прямо з каструлі! При всьому цьому він готується дуже швидко.
Покроковий рецепт
1. Крохмаль розвести в невеликій кількості молока.
2. Скласти в чашу блендера банани, молоко і крохмаль.
3. Збити. Я не додаю цукор, так як банани самі по собі дуже солодкі. Мені такий солодощі вистачає. Якщо Вам немає, то можете додати цукор або мед.
4. Перелити все в каструлю, додати корицю і варити на невеликому вогні, до тих пір, поки маса не загусне. Перелити в банку і можна зберігати кілька днів у холодильнику (якщо у Вас це вийде) ))).