Дуже смачний і простий рецепт з картоплі.
Інгредієнти
Картопля – 4-6 Очистити, натерти | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком та бажанням | |
Масло – пару столових ложок |
Рецепт простий і легкий у приготуванні. Для цього великого драника нам знадобиться 4-6 середніх картоплі (залежить від розміру вашої сковороди і бажаної товщини), сковорода і рослинне масло.
1-Картопля очистити і добре вимити.
2-Натерти на середню тертку картоплю, вичавити з нього зайвий сік і акуратно злити його. Додати сіль, за смаком спеції (я обходжуся тільки сіллю)
3-Розігріваємо сковороду на середньому вогні, додаємо масло.
4-Викладаємо наш натертий на тертку картоплю, розподіляємо його по всій сковороді, робимо з вмісту “млинець”. Накриваємо кришкою і чекаємо 5-7 хвилин, періодично поглядаючи поки наша нижня частина млинця не покриється золотистою скоринкою.
5-Перевертаємо і чекаємо приблизно стільки ж.
Блюдо викладаємо на тарілку. Готове до вживання. Їсти можна помазавши вершковим маслом або сметаною, ще варіант просто з молоком.
Покроковий рецепт
Картоплю очистити і добре вимити.
Натерти на середню тертку картоплю, вичавити з нього зайвий сік і акуратно злити його. Додати сіль, спеції за смаком
Розігріваємо сковороду на середньому вогні, додаємо масло
Викладаємо картоплю, розподіляємо його по всій сковороді, робимо з вмісту “млинець”. Через 5-7 хв. перевертаємо.
Чекаємо ще 5-7 хв, поки драник не дійде до готовності. Блюдо готове, викладаємо на тарілку і подаємо до столу.