З тіста спекти основу – великий корж і печива. Основу змастити кремом і викласти печиво гіркою, у формі черепахи, змащуючи кожен шар кремом. Для прикраси: шоколад, горіхи, кокосова стружка
Інгредієнти
Тісто: | |
Яйце – 6 | |
Цукор – 2 склянки | |
Сода – 0,5 чайної ложки | |
Сіль – На кінчику ножа | |
Борошно – 2,5 склянки | |
Крем: | |
Цукор – 1 склянка | |
Вершкове масло – 200 г | |
Сметана – 2,5 склянки | |
Посипка: | |
волоський горіх – за бажанням | |
кокосова стружка – за бажанням | |
тертий шоколад або шоколадна глазур – за бажанням |
Дуже смачний ніжний торт. Подобається і дорослим і дітям. Всі в захваті від смаку! Приємного апетиту!
Покроковий рецепт
Готуємо тісто, змішуємо інгредієнти
Випікаємо основу для торта
Випікаємо з решти тіста печиво, викладаємо тісто чайною ложкою. Бісквіти повинні бути м’які, легкі, повітряні.
Готуємо крем: збиваємо цукор (1 склянка), вершкове масло (200 г), потім додаємо сметану (2,5 склянки), збиваємо міксером.
На великий корж,основу, викладаємо печиво у формі гірки, промазуючи кожен шар печива кремом. Формуємо вид черепахи: панцир, голова, лапки. Зверху можна прикрасити волоським горіхом, тертим шоколадом, шоколадною глазур’ю, кокосовою стружкою.
Готовий торт винести на холод, дати просочитися кремом. Перед вживанням занести, дати відстоятися, торт буде дуже ніжним, м’яким.