Дуже простий у приготуванні, але дуже смачний торт. Печу його завжди в мультиварці
Інгредієнти
Тісто: | |
яйця – шт. | |
цукор – 200 гр | |
разрызлитель – 1 пакетик | |
борошно – 200 гр | |
Просочення: | |
вершки – 200 гр | |
цукор – 200 г | |
Прикраса торта: | |
виноград – 1 жменя | |
гранат – 1 шт | |
вафельки – 1 пачка |
Я вважаю цей рецепт дуже простим у приготуванні, але дуже смачним. Я робила його на день народження своєї доньки. Всі були в захваті! За цим рецептом бісквіт не падає, виходить високим. Найбільше мені подобається пекти його в мультиварці. Часу займає близько 50 хвилин при режимі “Випічка”.
Тісто:
яйця 5 шт
борошно стакан
стакан цукор
Крем:
стакан вершки
цукор пів склянки
Просочення бісквіта:
цукровий сироп (чай)
прикрасити вафельками, виноградом, гранатом…
-Для приготування бісквіта :
яйця збити з цукром 15 хвилин, додати борошно. Вилити у форму , випікати 20-25 хвилин , охолодити.
-Для приготування крему :
вершки збити з цукром хвилин 6-7. Коли бісквіт охолоне змастити вершками і прикрасити….
Покроковий рецепт
Для приготування бісквіта яйця збити з цукром 15 хвилин, додати борошно і розпушувач. Гарненько перемішати, щоб не було грудочок. Вилити у форму мультиварки. Піч 20-25 хвилин в режимі “Випічка”.
Потім бісквіт охолодити. Розрізати корж на 2 або 3 частини, відкласти в сторону.
Для приготування крему вершки збити з цукром хвилин 6-7. Просочити нижній корж цукровим сиропом, змастити вершками. Зверху викласти другий корж, повторити процес.
Після складання торта, всі змастити залишилися кремом і потім прикрасити на свій розсуд.