Борщ на качиної тушенке швидкого приготування

Борщ на качиної тушенке швидкого приготування – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Борщ на тушенке – швидке і смачне перше страву за 45 хвилин!

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Томатний сік – 1/2 склянки
Качина тушонка – 100 г
Капуста білокачанна – 50 г
Цибуля – 1 шт.
Часник – 3 зубки
Суміш перців – за смаком
Сіль – за смаком
Кріп – невеликий пучок
Морква – 1/3 шт.

Як приготувати Борщ на качиної тушенке швидкого приготування

Смачний, ароматний і легкий у приготуванні борщ на швидку руку – це знахідка для працюючих хазяєчок або похідного страви. Такий борщ можна приготувати всього за 5 хвилин – без відварювання кісток і тривалого приготування бульйону. Блюдо виходить насиченим смаком, наваристим і дуже смачним. Спробуйте борщ на качиної тушенке – з пампушками це ідеальний смаковий тандем!

Покроковий рецепт

Очистити картоплю і моркву. Нарізати дрібними кубиками, промити і залити водою в половину каструльки Відправити овочі на вогонь.

Всипати дрібно нарізану цибулю і роздавлений часник.

Додати тушонку. Варити борщ до закипання.

Влити томатний сік, щоб рідина заповнила всю каструльку. Варити страву до напівготовності картоплі.

Всипати рубану капусту і кріп. Готувати до м’якості картоплі і капусти. Довести суп до смаку за допомогою солі, цукру та оцту або лимонної кислоти.

Дати страві настоятися і подавати до столу! Готовий борщ можна присмачити сметаною або рубаним зеленим луком. Приємного апетиту!