Борщ на тушенке – швидке і смачне перше страву за 45 хвилин!
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Томатний сік – 1/2 склянки | |
Качина тушонка – 100 г | |
Капуста білокачанна – 50 г | |
Цибуля – 1 шт. | |
Часник – 3 зубки | |
Суміш перців – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Кріп – невеликий пучок | |
Морква – 1/3 шт. |
Смачний, ароматний і легкий у приготуванні борщ на швидку руку – це знахідка для працюючих хазяєчок або похідного страви. Такий борщ можна приготувати всього за 5 хвилин – без відварювання кісток і тривалого приготування бульйону. Блюдо виходить насиченим смаком, наваристим і дуже смачним. Спробуйте борщ на качиної тушенке – з пампушками це ідеальний смаковий тандем!
Покроковий рецепт
Очистити картоплю і моркву. Нарізати дрібними кубиками, промити і залити водою в половину каструльки Відправити овочі на вогонь.
Всипати дрібно нарізану цибулю і роздавлений часник.
Додати тушонку. Варити борщ до закипання.
Влити томатний сік, щоб рідина заповнила всю каструльку. Варити страву до напівготовності картоплі.
Всипати рубану капусту і кріп. Готувати до м’якості картоплі і капусти. Довести суп до смаку за допомогою солі, цукру та оцту або лимонної кислоти.
Дати страві настоятися і подавати до столу! Готовий борщ можна присмачити сметаною або рубаним зеленим луком. Приємного апетиту!