Готуємо всі овочі. Чистимо картоплю, моркву,буряк, цибулю, моєму капусту.
Ріжемо картоплю і цибулю. Ставимо на плиту, доводимо до кипіння, додаємо лавровий лист
Тим часом займаємося засмажкою. Трьом буряк і моркву, кидаємо на сковороду, пасеруємо. Для збереження червоного кольору можна збризнути оцтом буряки, а щоб не було присмаку додати трохи цукру.
Далі до нашої засмажкою додаємо перці в томатному соусі або томатну пасту. Тушкуємо 5-10 хвилин. Можна так само використовувати кетчуп, різні томатні соуси або аджику.
Нарізаємо капусту і додаємо її до картоплі, яка вже зварилася.
Через 5 хвилин додаємо зажарку, солимо, перчимо, доводимо до кипіння і готово!) Готовий борщ відразу знімаємо з плити!!!
Для грінок беремо улюблений хлібець, підрум’янюємо його на сковороді, натираємо часником і готово. Приємного апетиту!))