Інгредієнти
Яловичина – для бульйону | |
Буряк – | |
Морква – | |
Картопля – | |
Бадилля – листя буряків | |
Цибуля зелена – | |
Ріпчаста цибуля – | |
Сіль – за смаком | |
Приправа – для борщу | |
Лавровий лист – | |
Чорний перець горошок – | |
Рослинне масло – для смаження | |
Сметана – |
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Зварити бульйон. Морква, ріпчаста цибуля, буряк почистити. Моркву порізати півкільцями, буряк соломкою, цибулю не великими кубиками.
Зелену цибулю і бадилля (листя буряка) дрібно нарізати.
Картоплю очистити від шкірки і нарізати кубиками середнього розміру.
Цибулю і моркву обсмажити на невеликій кількості олії до золотистого кольору.
Картопля закинути в бульйон, варити 15 хвилин, потім закинути буряк. Варити 10 хвилин.
Слідом відправити бадилля.
Додати зелень і засмажку (морква з цибулею). Посолити, приправити, додати лавровий лист і перець горошок. Варити 5 хвилин, вимкнути, дати настоятися.
Розлити по тарілках і додати по ложці сметани. Приємного апетиту!