Борщ… від одного цього слова вже течуть слинки, а від неймовірного запаху ви і зовсім втратите зв’язок з реальністю!
Інгредієнти
М’ясо на кістці – 500 р. | |
Картопля – 6 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Буряк – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Часник – 4 зубчики | |
Солодкий перець – 1 шт. | |
Спеції – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Помідор – 1 шт. |
Борщ – одна з найулюбленіших перших страв у Росії, якщо не найперше, що стосується чоловіків, то тут навіть не варто сумніватися вони готові їсти на перше, друге і десерт. Дивно, що не дивлячись на свою величезну популярність, на Заході багато хто про нього не чули і звичайно навіть не пробували, а спробувавши говорили, що схоже на салат з бульйоном. У цьому де-то правда все ж таки є, адже борщ дійсно складається майже на 100% з овочів, але все ж не варто недооцінювати важливість м’яса і бульйону, який робить борщ борщем. Можливо в наших краях так обожнюють це блюдо, тому що воно відмінно зігріває і насичує, особливо це важливо в холодні пори року. За допомогою нашого рецепти ви зможете приготувати дуже сытнейший, смачний і ароматний борщ з буряком.
Покроковий рецепт
У каструлю наливаємо воду, краще холодну, моє м’ясо і кладемо в каструлю, ставимо на сильний вогонь. Як тільки бульйон закипить, зменшуємо вогонь на середній, варимо протягом 35 хвилин мінімум, чим довше, тим краще.
Картоплю чистимо і ріжемо соломкою.
Кидаємо картоплю до бульйону, але тільки тоді, коли він вже готовий.
Чистимо цибулю, часник, у перцю вирізаємо серцевину. Все дрібно нарізаємо. Можна додати ще стручок гострого перцю.
Чистимо буряк і моркву. подрібнюємо на тертці.
Спочатку обсмажуємо лук, перець і часник.
Потім додаємо моркву, буряк і нарізаний помідор. Добре обсмажуємо на рослинному маслі.
Коли картопля зварився і став м’яким, висипаємо вміст сковороди. Солимо, додаємо спеції, насіння гірчиці, кмин і зелень обов’язково, за бажанням лаврушку. Борщ з буряком готовий радувати домочадців!