Борщ з чорносливом і грибами

Борщ з чорносливом і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування борщу з чорносливом і грибами досить трудомістка справа. Як варити борщ? Такий борщ вариться на бульйоні з курячих потрухів, тому потрібно спочатку приготувати рідку «основу». Як приготувати бульйон? У воду покладіть тельбухи, додайте солі, цілу очищену цибулину, цілу морквину (її можна не чистити, просто добре помити), лавровий лист, запашний і чорний перець (горошок). Варити бульйон слід до приготування потрухи. Рада. Для додання бульйону неймовірного аромату, покладіть в нього під час приготування невеликий шматочок кореня селери. Коли бульйон буде готовий, видаліть з нього цибулину і морквину. Далі я докладно розповім, як приготувати борщ.

Покроковий рецепт