Борщ – “легендарне” страва традиційної слов’янської та української кухні.

Інгредієнти
| Куряча гомілка (або інше куряче м’ясо) – 2.шт. (або більше – за смаком) | |
| Капуста – 0,5-1.шт. (середній качан) | |
| Морква свіжа – 0,5-1.шт. (середніх розмірів) | |
| Буряк – 1-2.шт. (середніх розмірів) | |
| Цибуля ріпчаста – 1.шт. (або більше – за смаком) | |
| Томатна паста – 10-15.гр. | |
| Часник – 1-2 зубчики (бажано свіжий) | |
| Борошно – 1 ст. л. (необов’язково) | |
| Олія соняшникова – 1-2 ст. л. (для обжарювання) | |
| спеції – за смаком |
