|
Грудинка яловича – 700 гр (можна свинину) |
|
буряк – 3 шт середній розмір |
|
картопля – 5 шт середній розмір |
|
морква – 1-2 шт середній розмір |
|
цибулина – 1шт велика |
|
помідори – 5 шт (взимку краще томатну пасту 3ст.л) |
|
капуста – 1/2 качана |
|
перець болгарський – 1шт |
|
цукор – 2ст.л |
|
оцет – 1 ст. л |
|
сіль – за смаком |
|
борошно – 3ст (375 гр) |
|
молоко – 1 стакан |
|
масло вершкове – 1 ст. л |
|
масло рослинне – 2 ст. л |
|
дріжджі сухі – 1 ч. л з гіркою |
|
цукор – 1ст.л |
|
сіль – щіпка |
|
часник – 5зубчиков |
|
рослинна олія – 3 ст. л |
|
зелень – за смаком |
Як приготувати Борщ з пампушками