Булочки з дріжджового тіста з родзинками

Булочки з дріжджового тіста з родзинками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Заздалегідь підготуйте всі інгредієнти для випічки.

Підігрійте воду, зробіть її злегка теплою, всипте в неї сухі дріжджі і зачекайте доки вони розчиняться, потім трохи посоліть і додайте одну столову ложку цукру, все перемішайте.

Влийте соняшникову олію і додайте розм’якшене вершкове масло, розбийте одне яйце і ретельно перемішайте все ложкою.

Всипте борошно і перемішайте все ложкою, коли тісто стане густіти починайте місити його руками, доведіть до злегка м’якої консистенції, щоб не прилипало до рук, закрийте кришкою і дайте постояти годину.

По закінченню часу викладіть тісто на стіл і всипте в нього родзинки, рівномірно розподіліть його по всьому тесту.

Тепер починайте формувати булочки. Форма булочок може бути різноманітна – кругла, у вигляді сердечок або рулетів, це справа вашої фантазії. З такої кількості тесту повинно вийти не менше 10 булочок.

Викладіть сформовані булочки на деко і дайте їм ще підрости хвилин десять. Потім приберіть їх в розігріту духовку. Випікайте при 180 градусах приблизно 20 хвилин.

Викладаємо готові булочки з родзинками на блюдо. Булочки до чаю для улюбленої сім’ї готові! Приємного чаювання!