Буряковий салат з апельсином і руколою

Буряковий салат з апельсином і руколою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Буряк вимити, запекти (прямо в шкірці) до готовності (близько 1 години в залежності від розміру буряків) при температурі 200 С.

Остудити буряк, очистити від шкірки, нарізати тонкими кільцями.

З апельсина зрізати ножем шкірку, нарізати кільцями.

Всі інгредієнти для заправки змішати в невеликій мисці.

На плоску тарілку рядками по черзі викласти буряк і апельсини. Злегка присипати руколою. Додати півкільця червоного цибулі. Посолити. Полити заправкою для салату.

Присипати кедровими горішками. Поперчити.

Подавати до столу. Приємного апетиту!