Оригінальний і легкий у відтворенні салат представляємо вам сьогодні. Дивовижне поєднання і швидке приготування дозволить вам закохатися в це блюдо з першої ложки!
Інгредієнти
буряк – 100 грам | |
сардина – 150 грам | |
цибуля – 1/2 головки | |
листя салату рукола або інша зелень – жменя | |
соус Чу хоу – для гасіння | |
кріп – кілька гілочок | |
лимонний сік – 1/4 лимона |
* За бажанням, можна використовувати консервовану сардину в маслі. Буряк можна використовувати варену, але краще, все таки, запекти.
Покроковий рецепт
1. Сардину підготуйте, очистіть.
2. На сковороду вок з маслом викладіть сардину. Обсмажуйте одну хвилину, а після, додайте соус для гасіння Чу хоу.
3. Буряк приправте спеціями і відправте випікатися духова шафа. Готову буряк очистіть, наріжте тонкими слайсами.
4. На тарілку викладіть листя салату чи будь-якою іншою зеленню.
5. Цибулю очистіть і нарубаєте півкільцями.
6. На листя салату викладіть буряк, рибу і цибулю, прикрасити кропом.
7. Збризніть соком лимона.