М’ясо вимити, прибрати зайві плівки. Якщо є жир, його треба залишити. Обсушити яловичину паперовими рушниками. Виконати на поверхні м’яса невеликі поздовжні надрізи. Відправити м’ясо в сольовий розчин – на 20 хвилин. Після, обсушити м’ясо і викласти на лист фольги.
Натерти яловичину перцем і паприкою. Нашпигувати вирізку очищеними зубчиками часнику, горошинками перцю і листочками лавра.
Щедро посипати м’ясо горчичными зернами і змастити маслом. Загорнути м’ясну заготовку у фольгу і відправити в розігріту духовку.
Дати м’ясу охолонути у фользі, після чого – витягти вирізку і викласти на тарілку для подачі.
Є буженину охолодженої. Приємного апетиту!