Часникові пальчики -поєднання смаку та аромату, перед якими не встоїть ніхто!
Інгредієнти
м’ясо свинини – 10 шматочків | |
часник – 1 велика головка | |
сіль – за смаком | |
запашний перець – за смаком | |
олія соняшникова – 3 ст ложки |
З свинини можна приготувати величезна кількість смачних страв. Додавання до м’яса різних спецій і овочів сприяють розкриттю його смаку і відкриття наших гастрономічних перевагу. Так, вживання м’яса не тільки корисно, але й дуже смачно і ситно!
Покроковий рецепт
Для початку ми готуємо продукти для нашого смачного і ароматного страви . Я віддаю перевагу полендвицу.
Нарізаємо м’ясо на шматочки товщиною 0,5-0,7 мм і відбиваємо м’ясо молотком, потім солимо і перчимо його з двох сторін
Після готуємо часник для начинки часникових пальчиків. Чистимо часник і подрібнюємо його, а також готуємо нитки для перев’язування м’ясних пальчиків
Потім беремо шматочок відбитого і підсоленого м’яса, викладаємо на нього часник, згортаємо його трубочкою і перев’язуємо ниткою.
Викладаємо готові часникові пальчики в посуд для запікання, в яку попередньо наливаємо трохи олії, далі (за смаком) поливаємо тонким шаром майонезу для соковитості і м’якості. Додаємо 4-5 ст ложок води для гасіння.
Далі все просто-поміщаємо пальчики на 160 градусів на 70-95 хвилин в духову шафу, не забуваючи час від часу діставати їх, перевертати і поливати утворився соком. Дістаємо з духовки, знімаємо нитки і подаємо гарячими!