Часникові пальчики (рулети зі свинини)

Часникові пальчики (рулети зі свинини) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку ми готуємо продукти для нашого смачного і ароматного страви . Я віддаю перевагу полендвицу.


Нарізаємо м’ясо на шматочки товщиною 0,5-0,7 мм і відбиваємо м’ясо молотком, потім солимо і перчимо його з двох сторін

Після готуємо часник для начинки часникових пальчиків. Чистимо часник і подрібнюємо його, а також готуємо нитки для перев’язування м’ясних пальчиків


Потім беремо шматочок відбитого і підсоленого м’яса, викладаємо на нього часник, згортаємо його трубочкою і перев’язуємо ниткою.


Викладаємо готові часникові пальчики в посуд для запікання, в яку попередньо наливаємо трохи олії, далі (за смаком) поливаємо тонким шаром майонезу для соковитості і м’якості. Додаємо 4-5 ст ложок води для гасіння.

Далі все просто-поміщаємо пальчики на 160 градусів на 70-95 хвилин в духову шафу, не забуваючи час від часу діставати їх, перевертати і поливати утворився соком. Дістаємо з духовки, знімаємо нитки і подаємо гарячими!