Чіпси кале можна є без страху втратити фігуру. Вони корисні, і містять багато клітковини.
Інгредієнти
Капуста кале – 200 грам Капусту можна знайти у відділах для дієтичного харчування великих супермаркетів. | |
Чорний перець – за смаком | |
Оливкова олія – за смаком | |
Сіль – за смаком |
Капуста кале має негативну калорійність, і організм витрачає більше калорій на перетравлення овоча, ніж він має у своєму складі.
Ці чіпси можна їсти навіть замість останнього прийому їжі, не раніше, ніж за 2 години до сну. Краще всього запивати чіпси кефіром – так краще засвоїться клітковина з капусти.
Покроковий рецепт
Капусту промити і видалити плодоніжки. Для чіпсів залишити тільки листочки. Капусту промокнути паперовим рушником, і викласти на деко.
Посолити чіпси, перемішуючи руками.
Збризнути все оливковою олією і перемішати для кращої просочення.
Поперчити і поставити закуску в духовку на 15 хвилин при температурі 120 градусів.
Готувати чіпси до хрусткої кірочки по краях.
Подавати з кефіром не пізніше 2 годин до сну. Можна посипати кунжутом і збризнути лимонним соком.